TIPS TIL TILBEREDNING

I menyen under finner du egne mapper for 

Sau/Lam   Storfe/Kalv   Innmat   Steke metoder

Her finner du alle styknings delen vi har å tilby samt oppskrifter.

Har du bilder fra et godt måltid eller tips du vil dele? Kontakt oss gjerne på mail eller tagg oss på Instagram/Facebook.

På denne siden kommer vi til å oppdatere dere med alt av oppskrifter og tips til hva du kan lage med vårt gressfôret kjøtt. Vi tar også gledelig imot råd fra dere! Har dere en bra oppskrift, del det gjerne med oss, så kan vi dele det videre.

Her er en oppdelingsguide av storfe. Av disse selger vi: kvernet kjøtt (karbonade deig 5% fett) - surra steik (oksesteik) - indrefilet - ytrefilet - mørbrad - entrecôte - høyrygg m/bein - bog m/bein - brisket - culotte - adduktor - tritip - kraftbein - tunge - hale - lever - hjerte - kjake - kalvebrissel.

Her er en oppdelingsguide av lam. Av disse selger vi: fårikålkjøtt - ribbside som grillribbe - rygg i koteletter - sadel hel eller som skiver - slagside - hel bog eller lammebog i skiver - lammelår eller lammesteik u/bein - eller ribbside som pinnekjøtt - eller lammelår som fenalår.

ANDRE SPØRSMÅL OM TILBEREDNING?